Drivkraften i Syntesa

​Syntesa tager fat i det der ér lige nu og skaber nyt ud fra det. Nye synteser.

​Udfordringer og ressourcer, det menneskelige og det forretningsmæssige bliver inddraget i det at skabe nye, gode og holdbare resultater.

Processerne kan være gribende, kreative og udfordrende. Men det er altid vigtigt at vi starter med formål, ramme og intention. Når det er på plads kan vi være kreative og vælge det der vil passe ind og være en hjælp netop i denne situation, i denne organisation og med netop disse mennesker.

At være flyvende sammen  

Vi kender den, vores hvide svane. Den smukke, hvide og stærke fugl, der sætter af med vilje, kraft og retning.

Oppe i luften er flokken sammen om at nå frem. Svanen kan lede flokken og også skifte plads. Et samarbejder om et flow, hvor alle er med.

Mennesket bag Syntesa

"Jeg har arbejdet mere end tyve år i forskellige typer af virksomheder, projekter og funktioner. Altid med fokus på at hjælpe med forandringer. Først i danske og internationale IT-, produktions- og logistikvirksomheder. Og de seneste år har jeg primært arbejdet med pædagogiske ledere og ildsjæle i kommunalt regi.

​Funktionerne har alle bidraget til at et menneske eller et team flytter sig og når sine mål. Forandringsledelse med hjerte og hjerne på rette plads.

Uddannelser
​Civilingeniør i virksomhedssystemer, kreativ procesleder samt adfærdsorienteret psykoterapeut.​
​​Dertil en række mindre uddannelser, kurser og erfaringer som giver en god pædagogisk, psykologisk, meditations-teknisk og ledelsesmæssig base.

Symbolkunsten er også et vigtigt spor for mig i mit arbejde med ledere og organisationer, Jeg elsker at male, og er nysgerrig på hvad der kan være med som en subtil hjælper for en leder, ift. at have sin vision tydelig for sig.
​​

Udtalelser

Henriette Flændsdal, områdeleder i Høje Taastrup beskriver:
​”I et samarbejde med Betty får du en coach, der er nysgerrig. En reflekteret samtale. Betty ser muligheder, får øje på hvad der er godt i forvejen. Ser hvor den enkelte er. Og hvordan det er muligt at komme et nyt sted hen. - Vi har f.eks. set på hvad en god gruppe er. Her bliver den reflekterede samtale og de metoder Betty bruger, en vej til at udvikle sin egen ledelse.”


​Mira Spanggaard er softwareudvikler og master i informatik. Hun fortæller om sit udbytte fra en procesdag:
​”Jeg kom hjem med meget mere energi, og med en masse optimistiske tanker og ideer. Det var en god sammensætning af teori og praktiske øvelser – og det var inspirerende at høre andres perspektiver og ønsker for fremtiden.”


​I forbindelse med et ledelsesinternat udtalte Susanne Debes som viceområdeleder i Egedal kommune:
​”Du har sådan en stille insisteren på, at vi skal gøre det godt og ordentligt.”Charlotte Arildsen, leder i Lindetræet i Høje Taastrup udtaler:
​”Sådan et frirum skulle alle ledere have.”


​​Vi ser efter muligheder og ressourcer, med fokus på både mennesket og målet. OG med en udviklende spændvidde med plads til fordybelse, ro og sprudlende vitalitet.

Vi finder ind til det der er energi og liv i. Vi vælger de nye mål. Og meget vigtigt: Bliver klar over hvilken intention, der er drivkraften i ledelsen.

​Herefter vælger vi hvordan vi griber den an. Hvilke processer passer ind.
​Og sagt metaforisk: Så sætter vi af og bliver flyvende med det nye.

​- Og bliver ved med at lære i processen.
​Så vi hele tiden gør det bedste -
​med dét der ér - lige nu."

Betty Engelst Frederiksen, Syntesa​

Tilmeld nyhedsbrev​

fb-f-logo-blue-50    linkedin_in_icon_55px

Syntesa, Valbygårdsvej 64A, 2500 Valby • Tlf.: 2218 3616  •  E-mail: bf.syntesa@gmail.com